Usluge profesionalnog upravljanja zgradama

Registracija, odnosno osnivanje zajednice stanara

Ukoliko već nije oformljena, njena registracija u opštini, izrada pečata, prijava u poreskoj upravi (dobijanje PIB-a), otvaranje tekućeg računa zgrade, prijava i sklapanje potrebnih ugovora.

Sastanak skupštine stanara

Organizujemo savetodavne sastanke sa stanarima i pružamo pravne savete u pitanjima od značaja za uredan i bezbedan život stanara zgrade.

Komunikacija sa agencijama i ustanovama

Vršimo komunikaciju sa agencijama i ostalim ustanovama u ime stanara, radi potrage za odgovorima na sva pitanja od interesa za stanare.

Nabavke i ostali radovi

Organizujemo neophodne radove nakon odluke skupštine stanara, vršimo nabavku oglasnih tabli, sandučića, otirača, cveća, staza, tabli sa nazivom ulice i poštanskim brojem, kao i drugih stvari po zahtevu stanara.

Finansije

Organizujemo naplate i prijem uplata u korist računa zgrade, upravljamo žiro računom zajednice stanara i odgovorno vodimo finansije, te podnosimo zajednici finansijski i izvještaj o svom radu. Takođe sastavljamo interne odluke i akte zajednice stanara.

Čišćenje i higijena

Održavamo profesionalnu komunikaciju sa agencijama za čišćenje i drugim nadležnim institucijama, jer želimo pomoći vlasnicima stanova da na kvalitetan način vrše održavanje i higijenu zajedničkih delova stambenih zgrada.

Pravni postupci
Slanje opomena neplatišama. Naplata spornih potraživanja (preko sudskog izvršitelja). Vođenje postupka za korist zgrade. Drugi besplatni pravni saveti u vezi sa stanarskim pravima. Tumačenje Zakona o svojinsko - pravnim odnosima i Zakon o stanovanju i održavanju stambenih zgrada.
Opravke i postavljanje
U saradnji sa našim partnerima, pomažemo Vam da dogovorite i druge usluge za potrebe Vaše zgrade, uključujući hitne i nužne radove, postavljanje video nadzora i interfona, popravku liftova, vršenje sitnih građevinskih radova.
Zelenilo
Organizujemo uređenje zelenila u ulazima i ispred zgrade. Takođe ugovaramo održavanje postojećih zelenih površina koja su u vlasništvu zgrade.

Da li smo svesni svog okruženja?

Poštovanje i razumevanje

Širenjem pozitivne energije poštenim i razumnijim stavovima možemo učiniti zajednički život lepšim u ovom gradu.

Zaštita sredine

U saradnji sa ustanovama koje se bave recikliranjem papira, stakla i plastike, obezbeđujete urednije životno okruženje.

Donacije

U saradnji sa organizacijama kao što su "Čep za hendikep", doprinosimo boljem kvalitetu života onima kojima je to najpotrebnije.